Đukić: Očekujem reakciju ekipe protiv Rada

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 23.Sep.2017, 13:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đukić: Očekujem reakciju ekipe protiv Rada

Trener fudbalera Partizana Miroslav Đukić izjavio je danas da očekuje reakciju ekipe posle remija protiv Napretka i najavio igru na pobedu protiv Rada na Banjici.

"Očekujem da ekipa reaguje, bude mirnija u ofanzivni, stvori prilike i postigne golove. U prethodnoj utakmici smo ušli u neko "ludilo" u napadu i zato nismo koristili šanse", rekao je Đukić na konferenciji za medije.

Prema njegovim rečima nije lako nadoknaditi golove koje su prošle sezone postizali >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Leonardo i Uroš Đurđević.

"Moramo da igramo brže i jednostavnije u završnici, mnogo puta će nas čekati odbrane sa petoricom pozadi. Dok ne „otvorite" protivnika morate da igrate strpljivo, nikako individualnim akcijma, onda dajete mogućnost rivalu da se odbrani Moramo da ubrzamo igru u napadu".

Trener Partizana istakao je da sem Zorana Tošića na Banjici neće igrati ni levi bek Nemanja Miletić, dok će Sejduba Suma ponovo biti u konkurenciji za tim.

Utakmica između Rada i Partizana igra se sutra od 19 sati na Banjici.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Đukić: Očekujem da ekipa reaguje

Izvor: Vesti-online.com, 23.Sep.2017

Trener fudbalera Partizana Miroslav Ðukić izjavio je danas da očekuje reakciju ekipe posle remija protiv Napretka i najavio igru na pobedu protiv Rada na Banjici...- Očekujem da ekipa reaguje, bude mirnija u ofanzivni, stvori prilike i postigne golove. U prethodnoj utakmici smo ušli u neko "ludilo"...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.