UEFA kaznila Partizan i zbog dece

Izvor: B92, 30.Okt.2019, 15:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UEFA kaznila Partizan i zbog dece

Evropska fudbalska unija (UEFA) kaznila je Partizan 5.125 evra.

Crno-beli su kažnjeni zbog ubacivanja tvrdih predmeta sa tribina na meču protiv AZ Alkmara u Ligi Evrope, na kome su prisustvovala samo deca do 14 godina, preneo je "Sportski žurnal".

Partizan su na toj utakmici, odigranoj u Beogradu 19. septembra, mogla da bodre samo deca nakon >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << sankcije od dva meča bez publike zbog "rasističkog ponašanja" navijača protiv turske Malatije u 3. kolu kvalifikacija za Ligu Evrope.

Tada su crno-beli imali podršku 20.000 mališana u odličnom ambijentu i remiju Partizana i AZ-a (2:2).
Pogledaj vesti o: Evropska Unija,   Turska

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Evrokup 2019: Partizan – Venecija

Izvor: DANuBeogradu.rs, 30.Okt.2019

Posle utakmica protiv Limoža i FMP-a, za samo nedelju dana, Partizan će igrati i protiv Venecije u Beogradskoj areni. U 6. kolu Evrokupa, u utorak, 5. novembra 2019. od 20.00, crno-beli dočekuju ekipu iz Venecije koja do sada ima učinak od dve pobede i dva poraza. Ukoliko Partizan (očekivano) pobedi...

Nastavak na DANuBeogradu.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.