UEFA SKRATILA SPISAK: Partizan i Vojvodina saznali potencijalne rivale

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Jul.2023, 10:03

UEFA SKRATILA SPISAK: Partizan i Vojvodina saznali potencijalne rivale

Žreb za Ligu konferencija.

Evropska kuća fudbala skratila je potencijalne rivale Partizana i Vojvodine u 3. kolu kvalifikacija za Ligu konferencije. I mogu da budu zadovoljni beogradski crno-beli i novosadski crveno-beli.

Partizan je kao povlašćen izbegao nekoliko mina i u bar četiri od pet kandidata biće veliki favorit pred žreb u Nionu od 14.00.

Jedini tim za izbegavanje je AEK Larnaka, tim od koga su crno-beli ispali prošle sezone u >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << kvalifikacijama za Ligu šampiona, a i Kiprani moraju da izbace beloruski Torpedo.

Ostali mogući rivali rivali su pobednici duela Alaškert (Jermenija) – Debrecin (Mađarska), RFS Riga (Letonija) – Sabah (Azerbejdžan) i Torpedo Kutaisi (Gruzija) – Aktobe (Kazahstan).

I Vojvodina je dobro prošla. Novosadska "Stara dama" će, ako napravi iznenađenje i prođe APOEL, imati mnogo lakši zadatak u potencijalnoj sledećoj fazi.

Uzela je status nosioca od kiparskog viceprvaka i imaće ne tako težak zadatak pod uslovom samo da izbegne danski Nordsjeland.

Drugi mogući protivnici su pobednici duela Auda (Litvanija) – Spartak Trnava (Slovačka), Deri siti (Irska) – Kups (Finska), Kalmar (Švedska) – Pjunik (Jermenija) i Vorskla (Ukrajina) – Dila Gori (Gruzija).
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.