UEFA DONELA ODLUKU: Poznat sudija meča Sabah-Partizan (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Avg.2023, 12:53

UEFA DONELA ODLUKU: Poznat sudija meča Sabah-Partizan (FOTO)

Utakmica se igra u četvrtak u Bakuu od 18 časova.

Gruzijski sudija Giorgi Kruašvili imenovan je za glavnog arbitra meča Sabah - Partizan u trećem kolu kvalifikacija za Ligu konferencija, saopšteno je na zvaničnom sajtu Evropske fudbalske unije (UEFA).

Sabah će ugostiti Partizan u četvrtak u Bakuu, u 18 časova po srpskom >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << vremenu, a UEFA je saopštila da će Kruašvili biti na čelu gruzijskog tima koji će deliti pravdu.

Pomoćnici će mu biti Levan Varamišvili i Zaza Pipia, dok će četvrti sudija biti Aleko Aptsiauri. Revanš meč u Beogradu će biti odigran 17. avgusta.

Pobednik dvomeča između Sabaha i Partizana će u ponedeljak u 14 časova posle žreba u Nionu saznati ime potencijalnog protivnika u plej-ofu Lige konferencija.

BONUS GALERIJA: Pogledajte kako izgleda Beki, devojka Sebastijana Letgeta
Pogledaj vesti o: Evropska Unija

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.