Izvor: HotSport.rs, 22.Jun.2016, 18:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UDARAC ZA PARTIZAN: Ništa od velikog pojačanja

Crno-beli ostalih “kratkih rukava”, Dušan Cvetinović ostaje u Lansu.

Dušan Cvetnović je trebalo da predstavlja kamen temeljac odbrane Partizana u narednoj sezoni.
Ipak, 27-godišnji defanzivac će naredne godine igrati u Lansu. Tako bar kaže Ivica Iliev za Mondo:
– Cvetinović je otpao, jer ga novi trener Lansa ne pušta ni po koju cenu, ni pod razno. Imali smo ranije dogovor sa ljudima iz Lansa, ali novi trener je stava da Cvetinović treba da bude stub >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << odbrane.
Iliev se potom osrnuo na potencijalnu “opciju B”:
– Generalno, nisam nešto previše razočaran ovakvim razvojem događaja. Vratio nam se iz povrede Gregor Balažic, Nemanja Miletić može da igra na toj poziciji, imamo Sedrika Goguu, ali i malog Nikolu Milenkovića, koji je na kraju prethodne sezone pokazao da je budućnost, rekao je Iliev.
Ipak, kako prelazni rok nije ni blizu kraja, sasvim je realna pretpostavka da će Partizan do kraja pojačati zadnju liniju.
ILIEV ‘IZNENAĐEN’: Leonardo? Koji Leonardo?! Ima ih mnogo…
The post UDARAC ZA PARTIZAN: Ništa od velikog pojačanja appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.