Iliev potvrdio lošu vest, da li se Tomić sada kaje?

Izvor: Sportske.net, 22.Jun.2016, 17:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Iliev potvrdio lošu vest, da li se Tomić sada kaje?

Koliko juče, izgledalo je da sve ide po planu kada je u pitanju prelazni rok u Humskoj. A od danas - velika briga za crno-bele, iako sportski direktor Ivica Iliev pokušava da zadrži optimizam...

Svi se odlično sećamo koliko je Partizan imao problema prošle jeseni kada je odbrana u pitanju.

Treneri Milinkoviić, pa Drulović nikako nisu uspevali da nađu ''dobitnu kombinaciju'' na pozicijama štopera, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << pa se jedva čekao zimski prelazni rok da se to goruće pitanje reši.

I kada je izgledalo da su novi trener Tomić i sportski direktor Iliev pronašli rešenje na duže staze angažovanjem štoperskog tandema Marko Jovanović - Sedrik Gogua, usledio je iznenadni otkaz povratniku u Humsku.

To je bila odluka trenera Ivana Tomića, koji se opredelio za, po njegovom mišljenju, boljeg igrača na toj poziciji, Dušana Cvetinovića iz Lansa.

Činilo se da će on zaista i pojačati Partizan, pre par dana je to potvrdio i generalni direktor Miloš Vazura, ali danas je sportski direktor Ivica Iliev saopštio lošu vest - taj posao je propao!

Dakle, ništa od Cvetinovića, a u izjavi za ''Mondo'', Iliev je objasnio i koji je razlog ovakvog raspleta.

''Cvetinović je otpao, jer ga novi trener Lansa ne pušta ni po koju cenu, ni pod razno. Imali smo ranije dogovor sa ljudima iz Lansa, ali novi trener je stava da Cvetinović treba da bude stub odbrane'', poručio je Iliev.

Iako je ovo veliki udarac za crno-bele pred start u kvalifikacijama za Ligu Evrope, Iliev se teši činjenicom da u aktuelnom sastavu još ima igrača koji bi mogli da odgovore ovim zahtevima i zaigraju u tandemu sa Goguom.

''Vratio nam se iz povrede Gregor Balažic, Nemanja Miletić može da igra na toj poziciji, imamo Sedrika Goguu, ali i malog Nikolu Milenkovića, koji je na kraju prethodne sezone pokazao da je budućnost'', poručuje Iliev, uz opasku da će crno-beli svakako pokušati da dovedu i nekog drugog igrača na poziciji štopera.

Problem je ''samo'' što je vremena do početka sezone sve manje...

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.