Izvor: Sportal.rs, 24.Apr.2024, 07:22

U susret polufinalu Kupa: Partizanu se (opet) ne piše dobro, nabildovana Zvezda hoće sve i odmah

Kucnuo je čas za novi obračun večitih rivala. Od 19 časova, na istom mestu (čitaj Marakana) ponovo će odmeriti snage fudbaleri Crvene zvezde i Partizana, ovog puta u meču polufinala Kupa. Pre samo četiri dana crveno - beli su, u prvoj utakmici plej - ofa Superlige, slavili 3:2, čime su povećali prednost na 10 bodova i došli nadohvat titule prvaka. Aktuelni šampion je ujedno i vlasnik duple krune, a prema najavama ne želi ove sezone da ispusti ni trofej Kupa. Može li "parni valjak" da uzvrati?
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na Sportal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Partizan za spas sezone, Zvezda juriša na duplu krunu: Evo gde možete da gledate prenos utakmice polufinala Kupa Srbije

Izvor: Sportal.rs, 24.Apr.2024

Crvena zvezda i Partizan sastaju se u sredu od 19.00 u polufinalu Kupa Srbije, a evo gde možete gledati prenos meča između večitih rivala.

Nastavak na Sportal.rs...

Partizanu prete najcrnji dani od kad je Srbije: Ako se ne desi čudo, crno-beli će imati najduži niz bez trofeja

Izvor: Sportal.rs, 24.Apr.2024

Ništa od trofeja za Partizan u Kupu Srbije. Fudbaleri Crvene zvezde savladali su najvećeg rivala u polufinalu ovog takmičenja rezultatom 2:0 (2:0), čime su produžili agoniju crno-belih, koji već pet godina čekaju na trofej u Srbiji.

Nastavak na Sportal.rs...

GLAVOBOLJA GROBARA: Odbrana nam pokidala živce, Zvezda nas dobila sa 50 odsto snage (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Apr.2024

Fudbaleri Partizana zaustavljeni su u polufinalu Kupa Srbije pošto ih je večiti rival Crvena zvezda savladala sa 2:0, u derbiju odigranom pet dana posle prvenstvenog okršaja istih rivala.

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.