U ponedeljak počinje prodaja karata za utakmicu košarkaša Partizana i Zenita

Izvor: Beta, 07.Okt.2018, 13:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U ponedeljak počinje prodaja karata za utakmicu košarkaša Partizana i Zenita

Ulaznice za utakmicu košarkaša Partizana i Zenita iz Sankt Peterburga u Evrokupu biće u prodaji od ponedeljka, 8. oktobra.Kako se navodi u današnjem saopštenju na sajtu crno-belih, ulaznice će se prodavati u ponedeljak od 10 do 16 časova u Humskoj 1, u kancelariji 220, i u Tiketlajnu na Novom Beogradu od 10 do 18 časova.U utorak će se prodavati od 10 do 16 časova u Humskoj, od 10 do 18 časova u Tiketlajnu, a u hali "Aleksandar Nikolić" od 17 časova do početka utakmice.Utakmica Partizana i Zenita u drugom kolu Evrokupa igra se u utorak od 20 časova u Beogradu.Karta za tribine košta 400 dinara, s tim što je tribina A rasprodata, dok je ulaz u parter B 600 dinara, pošto je parter 4 rasprodat. Karta za belu ložu je 2.200 dinara, dok za vip ložu treba izdvojiti 2.500 dinara.

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

U ponedeljak počinje prodaja karata za meč Partizana i Zenita

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Okt.2018

Utakmica se igra u utorak...Košarkaši Partizana u utorak od 20 časova igraju meč drugog kola grupe C Evrokupa protiv Zenita, a karte za ovaj susret će se naći u prodaji od ponedeljka...CRNO-BELA ŠKOLA: Neverovatni Milutinov pomerio granice! (FOTO)..PREKID! Incident u Morači (FOTO)..Pored velikog...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.