U istom danu kad je Avramović potpisao: Košarkaš obelodanio da NEĆE VIŠE sa Obradovićem da radi! Partizan opet VREBA ŠANSU

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Jul.2023, 19:19

U istom danu kad je Avramović potpisao: Košarkaš obelodanio da NEĆE VIŠE sa Obradovićem da radi! Partizan opet VREBA ŠANSU

Odlazi iz Monaka posle godinu dana, a crno-beli su već bili u redu za potpis.

Čima Moneke po svemu sudeći neće ostati košarkaš Monaka. On napušta klub posle jedne sezone u klubu, i to izuzetno uspešne.

Pod palicom Saše Obradovića, Monako je osvojio francusko prvenstvo u sezoni za nama, a i u Evroligi ostvario istorijski uspeh zauzevši treće mesto.

Chima Moneke set to leave Monaco, per @Urbodo 🙌

Which club would need Moneke the most? >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << 🤗 pic.twitter.com/onF4oBukjg

— BasketNews (@BasketNews_com) July 5, 2023

Moneke je bio vitalan član ekipe, ali spreman je na nove izazove. Da li je ovo šansa za Partizan da najzad dovede Nigerijca?

Mogla bi da bude, jer crno-beli su prošlog leta bili izuzetno zainteresovani.

- Bilo je mnogo interesa, dosta klubova iz Evrolige želelo da me dovede, a Partizan je bio najzainteresovaniji, ali nisu poslali ponudu, pa nisam ni mogao da odem tamo - rekao je Moneke u januaru razgovoru za ESPN, koji se dotakao i samog Monaka:

- Možda bi poslali u narednim danima, ali je Monako bio brz, drugi timovi nisu imali neku šansu, zato što mi je Monako odmah pokazao koliko me želi - istakao je on, uzgred izrazivši simpatije prema Partizanu.

Ovo bi mogao da bude veliki posao na pomolu.

Podsetimo, Partizan je u sredu završio posao oko novog ugovora Alekse Avramovića. Ostalo je samo da se sredi situacija sa Nanelijem i mogu se očekivati konkretni potezi na tržištu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.