U istom danu kad i Šehović: Partizan napustio JOŠ JEDAN fudbaler

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Feb.2024, 15:44

U istom danu kad i Šehović: Partizan napustio JOŠ JEDAN fudbaler

Otišao je u Kolubaru na pozajmicu.

Mladi Partizanov fudbaler Janko Jevremović prosleđen je na pozajmicu u Kolubaru do kraja tekuće sezone. Mladi krilni fudbaler će u utorak zadužiti dres kluba iz Lazarevca.

Jevremović je još pre priprema na Kipru bio planiran za pozajmicu, ali fudbaler je u tom trenutku verovao da može da se izbori za mesto u timu.

Ipak, uvideo je da >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << na njegovoj poziciji prednost imaju Aldo Kalulu i Ksander Severina, tako da verovatno neće imati značajnu minutažu na proleće.

On je dete Partizana, prošao je sve mlađe selekcije kada je angažovan iz Trstenika i bio je planiran da kao jedan od bonusa ove sezone. Pre svega zbog povrede kolena nije se taj plan ostvario.

U toku dana je potvrđeno da je i Zlatan Šehović napustio Partizan.
Pogledaj vesti o: Izbori,   Severina

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.