Izvor: RTS, 06.Avg.2020, 12:53

U Partizanu zaseda Odbor za hitna pitanja, tema Milošević

Fudbalski klub Partizan, dan nakon poraza od Novog Pazara u drugom kolu Superlige, sazvao je sednicu Odbora za hitna pitanja. Prema informacijama iz Humske, uz niz drugih aktuelnih pitanja, glavna tema će biti status trenera Save Miloševića.
Poraz Partizana u sredu na gostovanju u Novom Parazu razočarao je Savu Miloševića >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << koji je svojom izjavom posle meča izazvao dileme hoće li uopšte ostati na klupi crno-belih, što je odmah izazvalo reakciju uprave kluba koja je odmah sazvala sednicu Odbora za hitna pitanja.

Glavna tema biće status trenera Save Miloševića, koji je odmah posle poraza u Pazaru istakao da je razočaran i da će, ako ostane na klupi, neke stvari morati da se menjaju iz korena.
Prema informacijama iz Humske, prvo će razgovor sa Miloševićem obaviti generalni direktor Miloš Vazura, a potom će uslediti sastanak Odbora za hitna pitanja.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SAVO MILOŠEVIĆ OSTAJE ŠEF STRUKE PARTIZANA: Uprava nije dozvolila ostavku trenera!

Izvor: Kurir, 06.Avg.2020

Fudbalski klub Partizan, dan nakon poraza od Novog Pazara u drugom kolu Superlige, sazvao je sednicu Odbora za hitna pitanja na kojoj je glavna tema bio status trenera Save Miloševića!

Nastavak na Kurir...

Mačvan je ovo zaslužio, stigao poziv koji se ne odbija - od Partizana!

Izvor: Sportske.net, 06.Avg.2020

Milan Mačvan je novi član kluba...KK Partizan je upravo ozvaničio dolazak Milana Mačvana...Nekadašnji kapiten reprezentacije Srbije i bivši košarkaš Partizana koji je nedavno završio svoju profesionalnu karijeru je stigao u redove crno-belih kao savetnik predsednika kluba za sportska pitanja...To...

Nastavak na Sportske.net...

Partizan ima još jednog vanserijskog fudbalera? ''On bi pojeo ovu odbranu, ali mu se ne daje šansa!''

Izvor: Sportske.net, 07.Avg.2020, 11:23

U njegovim godinama Strahinja Pavlović je već bio standardan....Legendarni fudbaler Partizana Dževad Prekazi teško je podneo najnoviji kiks Partizana u Novom Pazaru i poraz crno-belih od 3:2, a opšti utisak posle tog meča je da je defanzivna linija ekipe Sava Miloševića odigrala katastrofalan...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.