Partizan ima još jednog vanserijskog fudbalera? On bi pojeo ovu odbranu, ali mu se ne daje šansa!

Izvor: Sportske.net, 07.Avg.2020, 11:23

Partizan ima još jednog vanserijskog fudbalera? ''On bi pojeo ovu odbranu, ali mu se ne daje šansa!''

U njegovim godinama Strahinja Pavlović je već bio standardan...

Legendarni fudbaler Partizana Dževad Prekazi teško je podneo najnoviji kiks Partizana u Novom Pazaru i poraz crno-belih od 3:2, a opšti utisak posle tog meča je da je defanzivna linija ekipe Sava Miloševića odigrala katastrofalan meč.

Svoje utiske je, bez dlake na jeziku, Prekazi izneo u razgovoru za ''Kurir'', gde je na početku priznao da je tužan posle svega što je video u Novom Pazaru >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << i između ostalog konstatovao da Partizan ''nije prava ekipa'' i da crno-belima može da da gol ''ko god hoće''..





''Ne radi se dugoročno, ne vidim perspektivu. Svaki igrač može da kiksne, ali kad se to ponavlja, onda znači da nije kvalitet'', ističe Prekazi.

Ipak, ne želi samo da kritikuje, već ima i konkretne predloge kako da se situacija promeni nabolje.





''Trebaju nam tri štopera i dva beka. A ima ih među mladima. U generaciji Čolića i Stevanovića imamo Kneževića, vanserijskog fudbalera. On bi pojeo ovu odbranu, ali mu se ne daje šansa. Za Strahinju Bošnjaka nisu imali oko, a on ode u Hetafe. Najbolji levi štoper Nemanja Mićević, 1999. godište, eno ga u Lučanima. Moraš biti u kombinaciji da bi uspeo...'', konstatuje Prekazi.

Uroš Knežević, o kome je Prekazi govorio je 2002. godište, u januaru je postao punoletan, a u seniorskoj konkurenciji ima samo dva nastupa, i to za Teleoptik u Kupu prošle jeseni, kada je igrao protiv Voždovca i Čukaričkog.

Sa Partizanom je pod ugovorom do kraja 2023. godine i ako bi crno-beli da slede uspešne primere sa Milenkovićem, Markovićem i pogotovo Strahinjom Pavlovićem, za očekivati je da se i ovom momku uskoro pruži prava prilika, naravno ukoliko nastavi vredno da radi.

Ali, Prekazi se nije zaustavio samo na priči o talentovanim omladincima. Uputio je i dodatnu kritiku...

''Da ne preteram, ali u Partizanu rade ljudi koji ne vide, Stivi Vonder, Rej Čarls...

Da ne nabrajam koliko je nas koji želimo pravi Partizan. Ali mi ne postojimo jer smo hteli da radimo u interesu kluba, a ne u interesu onih koji ga vode.







Meni je maska na telefonu crno-bela, to je moja životna ljubav! Da vidite kako zagledaju kad odem u Galatasaraj, pitaju se kako nisu njihova obeležja. Objasnim im da moju ljubav prema Partizanu ne može niko da uzme, oni su na drugom mestu. Volim fudbal, brate! Navijački je to Liverpul, životno Partizan.







Mnogo se može naučiti od Liverpula. Doveli su jednog Nemca i vidimo šta je napravio za nekoliko godina. Zato što zna fudbal, voli fudbal, ume i hoće da radi'', zaključio je Prekazi.

-

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.