U Partizanu nema zaraženih korona virusom

Izvor: Beta, 16.Jul.2020, 12:02

U Partizanu nema zaraženih korona virusom

Fudbalski klub Partizan saopštio je danas da posle trećeg testiranja PCR testom na korona virus medju igračima i članovima stručnog štaba nema pozitivnih.Fudbaleri Partizana nalaze se na pripremama na Zlatiboru.Crno-beli će od 18 časova odigrati pripremnu utakmicu protiv Trepče.Sezona u Super ligi počinje 1. avgusta, a Partizan će u prvom kolu igrati u Kruševcu protiv Napretka.
Pogledaj vesti o: Coronavirus,   Kruševac

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

I Partizan "čist" od korone, "crno-beli" se pohvalili novim potpisom!

Izvor: Sportske.net, 16.Jul.2020

Dve lepe vesti iz Humske...Fudbalski klub Partizan saopštio je danas da  posle trećeg testiranja PCR testom na korona virus među igračima i članovima stručnog štaba nema pozitivnih...To nije jedina lepa vest iz Humske pošto je omladinac "crno-belih" Đorđe Petrović potpisao svoj prvi profesionalni...

Nastavak na Sportske.net...

U Partizanu nema zaraženih korona virusom

Izvor: Danas, 16.Jul.2020

Fudbalski klub Partizan saopštio je danas da posle trećeg testiranja PCR testom na korona virus među igračima i članovima stručnog štaba nema pozitivnih.

Nastavak na Danas...

Partizan vs Trepča, Savo izvodi jak sastav! (foto)

Izvor: Sportske.net, 16.Jul.2020

Prvi meč ekipe Partizana po dolasku na zlatiborske pripreme...Prvu proveru crno-beli će imati danas od 18 časova, kada će odmeriti snage sa ekipom Trepče...Trener Partizana Savo Milošević odlučio se za prilično jaku startnu postavu koju bismo uz minimalne promene mogli da očekujemo i u prvenstvenim...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.