Izvor: HotSport.rs, 02.Feb.2016, 19:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U PARTIZANU NEMA MESTA: Bivši bek crno-belih ponovo u Evropi

Prošle sezone bio je jedna od poslednjih nada navijača Partizana da bi klub mogao da odbrani tron u prvenstvu Srbije, a sada se vraća u Evropu.

Kao što je bilo i najavljeno američki košarkaš nigerijskog porekla Džoš Akojon novi je igrač italijanskog Dinamo Sasarija sa kojim je danas potpisao ugovor.
Akojon dolazi iz kineske ekipe Džilin Nortist Tajgers za koju je prosečno beležio čak 32,5 >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << poena, 5,5 skokova i 3,9 asistencija po meču.
L'ultimo colpo di mercato dei campioni d'Italia è Josh Akognonhttps://t.co/RJ5AdQ2soD
— Dinamo Sassari (@dinamo_sassari) February 2, 2016

Kako u Partizanu trenutno igra čak šest stranaca za Akojona teško da bi bilo mesta, a pored toga crno-beli trenutno nisu u finansijskoj situaciji da sebi priušte tako skupe igrače.

Nastavak na HotSport.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.