Izvor: MozzartSport.com, 23.Jun.2015, 14:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tumbin Brazilac, neuspeli naslednik Nemanje Tomića, vratio se u Javor

Još se, doduše ne zna da li je u pitanju nova pozajmica ili otkup ugovora. Eliomar već ima iskustva sa pozajmicama, pošto ga je Partizan već slao u mađarski Kečkemet, kao i grčke klubove Pierikos i Larisu.

Brazilac Eliomar vraća se iz Partizana u Javor koji ima ozbiljne ambicije sada kad se vratio u Superligu. Fudbaler koji je iz Ivanjice došao u Humsku u januaru 2013. godine, ali nije uspeo da se >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << izbori za status standardnog prvotimca, ponovo će obući dres kluba koji ga je igrački potpuno afirmisao.

Još se, doduše ne zna da li je u pitanju pozajmica ili otkup ugovora. Eliomar već ima iskustva sa pozajmicama, pošto ga je Partizan već slao u mađarski Kečkemet, kao i grčke klubove Pierikos i Larisu.

POGLEDAJTE OVDE ŠTA JE O ELIOMARU REKAO SPORTSKI DIREKTOR PARTIZANA LJUBIŠA TUMBAKOVIĆ KOJI GA JE I DOVEO U HUMSKU PRE DVE GODINE

Brazilski fudbaler je u Javor prvi put došao u avgustu 2008. godine iz ekipe Kardoso Moreira, a za ivanjički klub odigrao je 103 utakmice i dao 12 golova.

On je za ekipu Partizana upisao samo sedam nastupa, bez postignutog gola. Ipak, osvojio je sa crno-belima titulu šampiona Srbije u sezoni 2012/13.

Eliomar je drugo pojačanje Javora posle Uroša Đuranovića koji je uspešno prošao probu u klubu iz Ivanjice.

(FOTO: MN Press)

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

Brazilac opet u Javoru

Izvor: Mondo, 24.Jun.2015, 11:50

Eliomar Silva vratio se u klub iz Ivanjice..Foto: MN Press..Eliomar Silva naredne sezone nosiće ponovo dres Javora...Brazilac koji je od 2008. do 2013. već igrao u ekipi iz Ivanjice, odlučio je da se vrati u Srbiju posle brojnih pozajmica...Dvadesetsedmogodišnji vezista je u zimu 2013. prešao u...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.