Tuča navijača Partizana u Humskoj: Letele kamenice i stolice!

Izvor: Blic, 07.Apr.2013, 19:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tuča navijača Partizana u Humskoj: Letele kamenice i stolice!

Uoči meča Partizana i Vojvodine došlo je do velike tuče kod stadiona u Humskoj između dve zavađene frakcije navijača crno-belih, ispred klupskog restorana koji se nalazi ispod istočne tribine. Gađali se kamenjem i stolicama, nakon čega su pripadnici policije uspeli da smire strasti.

Kako javlja reporter Blicasporta sa lica mesta, neredi su trajali bar pet minuta. Kada je došlo do tuče, navijači sa platoa ispred južne tribine pokušali su da probiju ogradu i >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << dođu do poprišta kod klupskog restorana, ali su ih pripadnici Žandamerije sprečili u toj nameri.

Navijači koji su već ušli na stadion su sa istočne tribine i prolaza koji vodi do nje, gađali su stolicama, kesama sa zemljom, kamenjem, flašama i čime su stigli one koji su se nalazili ispod.

Sukobi dve zavađenje frakcije navijača Partizana, okupljenih u grupe "Alkatraz" i "Zabranjeni" traju već duže vreme i koriste svaku priliku da se obračunaju.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.