Tuča navijača Partizana u Humskoj: Lete kamenice i stolice, policija smiruje strasti!

Izvor: Blic, 07.Apr.2013, 19:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tuča navijača Partizana u Humskoj: Lete kamenice i stolice, policija smiruje strasti!

Uoči meča Partizana i Vojvodine došlo je do velike tuče kod stadiona u Humskoj između dve zavađene frakcije navijača crno-belih, ispred klupskog restorana koji se nalazi ispod istočne tribine. Gađali se kamenjem i stolicama, nakon čega su pripadnici policije uspeli da smire strasti.

Kako javlja reporter Blicasporta sa lica mesta, neredi su trajali bar pet minuta. Kada je došlo do tuče, navijači sa platoa >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << ispred južne tribine pokušali su da probiju ogradu i dođu do poprišta kod klupskog restorana, ali su ih pripadnici Žandamerije sprečili u toj nameri.

Navijači koji su već ušli na stadion su sa istočne tribine i prolaza koji vodi do nje, gađali su stolicama, kesama sa zemljom, kamenjem, flašama i čime su stigli one koji su se nalazili ispod.

Sukobi dve zavađenje frakcije navijača Partizana, okupljenih u grupe "Alkatraz" i "Zabranjeni" traju već duže vreme i koriste svaku priliku da se obračunaju.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Tuča navijača Partizana u Humskoj: Letele kamenice i stolice, policija zaustavila nerede!

Izvor: Blic, 07.Apr.2013

Uoči meča Partizana i Vojvodine došlo je do velike tuče kod stadiona u Humskoj između dve zavađene frakcije navijača crno-belih, ispred klupskog restorana koji se nalazi ispod istočne tribine. Gađali se kamenjem i stolicama, nakon čega su pripadnici policije uspeli da smire strasti...Kako javlja...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.