Tristan se oglasio iz SAD: Zbog Obradovića sam tu gde jesam VIDEO

Izvor: B92, 20.Maj.2023, 11:24

Tristan se oglasio iz SAD: Zbog Obradovića sam tu gde jesam VIDEO

Košarkaš Partizana Tristan Vukčević trenutno je u SAD gde trenira pred tamošnjim skautima u nadi da će se izboriti za mesto među 60 košarkaša na NBA draftu.

Vukčević je sjajno započeo svoju epizodu u Čikagu gde je na prvom susretu upisao 21 poen, a period između utakmica je iskoristio za razgovor sa medijima.

Nezaobilazna tema je bila Partizan, što podrazumeva i Željka Obradovića koji je nedavno izjavio i da ne zna gde se Tristan >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << nalazi.

Da je između njih sve u redu, uprkos inicijalnom utisku, svedoče reči mladog košarkaša.

"Bilo je komplikovano, naravno, čak i kada sam imao veću minutažu. Ali, ja sam mnogo naučio od Željka Obradovića. On je jedan neverovatan, neverovatan trener! Zahvaljujući njemu, ja sam tu gde sam sada. Svi ti 'drilovi', svi ti saveti iz dana u dan, terao me je da naporno radim svakog dana, da se ni sekundu ne opuštam. A kad bi se to dogodilo, on bi reagovao kao 'ahh'. To je nešto, znate... ja sam mu veoma zahvalan. On je razlog i ja ću to uvek pamtiti. O mojim prvi trenerima u karijeri i ljudima koji su mi dali veliku priliku da izađem na veliku scenu ja samo imam sve najbolje o njima da kažem'', rekao je Vukčević.

Košarkaš crno-belih je već dugo u seniorskoj konkurenciji, ali se stekao utisak u javnosti da još uvek nije stiglo do pravog proboja kakav se očekuje.

''Kao mlad igrač, imam već dosta iskustva u Real Madridu i Partizanu. Znate, to je nešto zbog čega ne žalim i nešto što mi je zaista pomoglo u celom ovom procesu. Znate, ja sam sa 16-17 godina ušao u seniorsku konkurenciju'', zaključio je Vukčević.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Partizan,   NBA

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.