Izvor: NoviMagazin.rs, 15.Jul.2020, 11:25

Trinkijeri zvanično u Bajernu

Doskorašnji trener košarkaša Partizana Andrea Trinkijeri novi je trener Bajerna iz Minhena, potvrdio je danas taj nemački klub.

"Zaista sam srećan i ponosan što ću biti deo Bajerna, jednog od najvećih klubova na svetu. Ovde je tradicija da budete uspešni i da igrate na visokom nivou", rekao je Trinkijeri.

"Ne želim da govorim velike reči, onaj ko obećava, daje malo. Ali ono što mogu da kažem >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << i obećam je da ćemo biti posvećeni i da ćemo raditi. Mnogo je posla pred nama, ali da budem iskren, ovo je savršen izazov", dodao je on.

Italijan je u Bajern stigao iz Partizana gde je proveo prethodne dve godine.

Trinkijeri se tako vraća u Nemačku gde je bio na klupi Bamberga sa kojim je tri puta osvajao titulu. On je još radio u Uniksu, Kantuu, Veroliju, Juvekaseri, Triboldiju i reprezentaciji Grčke.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Trinkijeri preuzeo Bajern i poručio da je pred njim savršen izazov

Izvor: Nezavisne Novine, 15.Jul.2020

Italijanski košarkaški tener Andrea Trinkijeri od danas je i zvanično trener Bajerna saopštio je njemaki klub.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Trinkijeri zvanično u Bajernu: Srećan sam i ponosan

Izvor: OkRadio.rs, 15.Jul.2020

Andrea Trinkijeri će naredne sezone biti trener Bajerna, potvrdio je u sredu minhenski tim. "Srećan sam i ponosan što ću biti deo Bajerna, jednog od najvećih klubova na svetu, koji tradicionalno ostvaruje uspehe na najvišim nivoima", rekao je Trinkijeri.   "Onaj ko obećava, daje malo. Al...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.