Izvor: MozzartSport.com, 28.Feb.2021, 15:35

Trinkijeri traži od Partizana da mu isplati aktuelnu sezonu

Italijanski stručnjak želi i punu nadoknadu za poslednja dva meseca prošle takmičarske godine

Andera Trinkijeri i Partizan razišli su se početkom jula kada je italijanski stručnjak zatražio raskid ugovora koji je trebalo da traje još jednu sezonu. I pored tadašnje želje da nastave saradnju, crno-beli ipak nisu stali na put Trinkijeriju u nameri da napusti klub iz Humske, pa se činilo da je stavljena >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << tačka. Međutim, izgleda da nije...

Prema nezvaničnim informacijama Mozzart Sporta, aktuelni trener Bajerna podneo je tužbu protiv Partizana za isplatu razlike u ugovoru koja je nastalala zbog različitog tumačenja preporuke Evrolige (organizatora Evrolige i Evrkupa) da se primanja igrača i članova stručnog štaba u poslednja dva meseca prošle sezone revidiraju s obzirom na to da se nisu igrala takmičenja zbog pandemije korona virusa.

Ali, Trinkijeri se ne zadovoljava time, već u tužbi zahteva i naplatu kompletne aktuelne sezone u kojoj je trener drugog kluba.

Tagovi:

Favoriti i notifikacije:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.