Trinkijeri pred Tofaš: Da bi pobeda u Veneciji vredela...

Izvor: B92, 07.Okt.2019, 11:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Trinkijeri pred Tofaš: Da bi pobeda u Veneciji vredela...

Trener Partizana Andrea Trinkijeri, pred meč drugog kola Evrokupa protiv truskog Tofaša, rekao je njegov tim mora da odigra maksimalno koncentrisano.

Crno-beli prvi meč pred domaćim navijačima u novoj sezoni dočekuju posle osvajanja ABA Superkupa i pobeda na gostujućim terenima u prvim mecevima ABA lige i Evrokupa protiv Igokee i Venecije.

"Da bi naša pobeda iz Venecije nešto vredela, moramo vezati dve dobre utakmice. Posle nekoliko gostovanja, igramo >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << prvu zvaničnu utakmicu kod kuće i moramo biti maksimalno koncentrisani. Moj posao je da spremim ekipu da bude na svom maksimumu tokom svih 40 minuta. Verujem da će biti puno navijača i da će atmosfera biti dobra, što će nam biti dodatna motivacija", rekao je Trinkijeri za klupski sajt.

Centar crno-belih NIkola Janković istakao je da će meč sa Tofašom biti izazov.

"Prva utakmica na domaćem terenu je veliki izazov za nas da potvrdimo sve dobro što smo uradili na početku sezone. Tofaš je dobra ekipa koja u svom sastavu ima puno iskusnih igrača i u stanju su da lako uvedu utakmicu u ritam koji njima odgovara, ako ne budemo maksimalno koncentrisani. Zbog toga moramo dati sve od sebe u svakom trenutku utakmice", rekao je Janković.

Meč između košarkaša Partizana i Tofaša igra se u utorak od 20 sati u beogradskoj "Štrak areni".
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.