Trinkijeri odabrao 12 igrača za derbi u Podgorici, jedna sjajna vest za grobare, a ko je prekobrojan?

Izvor: Sportske.net, 18.Nov.2018, 12:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Trinkijeri odabrao 12 igrača za derbi u Podgorici, jedna sjajna vest za ''grobare'', a ko je prekobrojan?

Ovo je Trinkijerijev izbor za duel sa aktuelnim šampionom i evroligašem.

Posle poraza u Sankt Petersburgu od Zenita u sedmom kolu Evrokupa, ekipu Partizana večeras od 19 časova očekuje još jedno veoma teško gostovanje, ovoga puta u osmom kolu ABA lige protiv Budućnosti.

Aktuelni šampion ABA lige osokoljen je prvom pobedom u Evroligi, uz oboren rekord po broju ubačenih trojki (21) u meču protiv Baskonije (99:84), ali i uz sve efikasniju >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << igru, s obzirom da su prethodno i Mornaru u ABA ligi ubacili 99 poena. Zbog toga su, očekivano, košarkaši Budućnosti i favoriti večeras za novu pobedu u ABA ligi.

Partizan, s druge strane, i dalje ima kadrovskih problema. Rade Zagorac se oporavlja od povrede nosa, ali navijače crno-belih može da raduje informacija da se najbolji košarkaš Partizana ove sezone našao među putnicima za Podgoricu i biće među 12 igrača na koje će trener Andrea Trinkijeri računati za ovaj meč. Naravno, za sada još nije izvesno u kojoj meri će Zagorac moći da pomogne saigračima u ovom teškom meču.

Prekobrojni su ponovo kapiten Novica Veličković, koji i dalje pokušava da ispuni zahteve novog trenera u pogledu fizičke spreme, kao i Amerikanac Entoni Braun koji je pre mesec dana došao kao veliko pojačanje, ali ispostavilo se da nije ni blizu toga.

Dakle, boje Partizana u Podgorici braniće ovih 12 igrača: Markus Pejdž, Bandža Si, Aleksandar Aranitović, Vanja Marinković, Amar Gegić, Marko Pecarski, Strahinja Gavrilović, Rade Zagorac, Stefan Janković, Džok Lendejl, Đorđe Gagić i Aleksej Nikolić.
Pogledaj vesti o: Partizan,   Evroliga

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Čovek sa maskom stigao u "Moraču"! (foto)

Izvor: Sportske.net, 18.Nov.2018

Crno-beli večeras gostuju ekipi Budućnosti u okviru 8. kola ABA lige, a fotografija objavljena sat vremena pre početka meča oduševiće navijače Partizana...Derbi susret 8. kola regionalne košarkaške lige na programu je od 19 časova u hali "Morača" u Podgorici...Evroligaš i aktuelni šampion...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.