Čovek sa maskom stigao u Moraču! (foto)

Izvor: Sportske.net, 18.Nov.2018, 19:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čovek sa maskom stigao u "Moraču"! (foto)

Crno-beli večeras gostuju ekipi Budućnosti u okviru 8. kola ABA lige, a fotografija objavljena sat vremena pre početka meča oduševiće navijače Partizana.

Derbi susret 8. kola regionalne košarkaške lige na programu je od 19 časova u hali "Morača" u Podgorici.

Evroligaš i aktuelni šampion ugostiće ekipu Partizana koja sa novim trenerom pokušava da se vrati u Top 4 i tako poveća šanse za >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << plasman u plej-of.

Partizan će u Podgorici moći da računa i na svog najboljeg igrača ove sezone, što potvrđuje i fotografija koja se pojavila na zvaničnom Tviter nalogu crno-belih sat vremena pre početka utakmice.

Rade Zagorac je u sredu podvrgnut operaciji, izvršena je repozicija nosnih kostiju, a sve su prilike da je spreman da pomogne ekipi na večerašnjem meču.

Maska na licu potvrđuje da će Rade Zagorac biti u rosteru i da će imati minute u "Morači" što je sjajna vest za Trinkijerijev tim.

🕵️‍♂️ pic.twitter.com/s6DlkmXoAr

— KK Partizan NIS (@PartizanBC) 18. новембар 2018.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.