Trinkijeri nerado objasnio zašto Novica nije igrao protiv Ritasa (VIDEO)

Izvor: 011vodič.com, 16.Okt.2019, 11:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Trinkijeri nerado objasnio zašto Novica nije igrao protiv Ritasa (VIDEO)

Partizan igra odlično u Evrokupu. Ostvarene su sve tri pobede, od kojih dve u gostima. Pao je i Ritas u Litzvaniji (66:61). Crno-beli su već sada blizu plasmana u drugu fazu takmičenja.
Kvota naše kladionice na pobedu Trenta protiv Oldenburga je 1.45.
Klub iz Humske je ovog puta do trijumfa stigao bez kapitena Novice Veličkovića. Izostanak iskusnog krilnog centra (33 godi, 205 cm) bila je tema i na konferenciji za novinare, posle meča. Pitanje “Zašto nije igrao Novica” >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << nije, izgleda, bilo baš po volji stretega crno-belih, koji je dao odgovor u skraćenici od pet slova DNPCD (na engleskom). Potom je objasnio:
– Nije igrao zbog odluke trenera.
Kao da se to nije znalo… Obično treneri i odlučuju o tome ko igra i ko ne igra.
Pogledajte video.


The post Trinkijeri nerado objasnio zašto Novica nije igrao protiv Ritasa (VIDEO) appeared first on 011vodic.com.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na 011vodič.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Suze Stoičkova koje su obišle svet (VIDEO)

Izvor: 011vodič.com, 16.Okt.2019

Najmanji problem za Bugare je što su izgubili od Engleske sa 6:0. Ionako nikako ne mogu da se domognu Evropskog prvenstva. Međutim, suočeni su sa optužbom za rasizam, UEFA je pokrenula postupak, pretpostavlja se da će Bugari da budu žestoko kažnjeni.. U Evrokupu večeras (20:45) igraju Breša...

Nastavak na 011vodič.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.