Izvor: 011vodič.com, 16.Okt.2019, 16:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Partizan traži beka šutera! Letošnja želja je slobodan igrač

Predsednik Partizana Ostoja Mijailović rekao je pre nekoliko dana da prelazni rok za crno-bele nije završen, da je u planu dovođenje beka šutera, koji bi zamenio Vanju Marinkovića, koji je otišao u Valensiju.
Kvota u kladionici MaxBet na pobedu Cedevite Olimpije u gostima protiv Breše je 3.05. Meč se igra u sredu od 20.45.
Želja je bio Endru Gaudlok, ali on se oporavlja od povrede, pa u srpskom vicešampionu nisu hteli da rizikuju sa “mini Mambom”. Letos >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << se sa Partizanom povezivao američki bek Vejn Zelden. On je dobio otkaz u kineskom Šandongu, slobodan je u izboru nove sredine, piše specijalizovani košarkaški portal Sportando.
On je pohađao koledž Kanzas, nije draftovan, ali je za tri godine u NBA lige sakupio 124 utakmice. U proseku je beležio nešto više od sedam poena igrajući za Nju Orleans, Memfis i Čikago.
Zelden ima 25 godina, visok je 196 centimetara, a težak 104 kilograma.
Shandong to release Wayne Selden https://t.co/FCkwokCFM7 via @Carchia
— Sportando (@Sportando) October 16, 2019




The post Partizan traži beka šutera! Letošnja želja je slobodan igrač appeared first on 011vodic.com.

Nastavak na 011vodič.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Delegirane sudije za 12. kolo Superlige Srbije

Izvor: 011vodič.com, 16.Okt.2019

Sudijska komisija Fudbalskog saveza Srbije delegirala je delioce pravde za utakmice 12. kola Superlige Srbije.. Kvota u kladionici MaxBet na pobedu Gremija protiv Baije u šampionatu Brazila je 1.55. Meč se igra u četvrtak od 00.15.. Crvena zvezda dočekuje Rad u petak, 18. oktobra od 20 časova,...

Nastavak na 011vodič.com...

RASKINUO JE UGOVOR: Bek šuter koga je Partizan silno želeo je SLOBODAN

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Okt.2019, 00:11

Za crno-bele prelazni rok nije gotov...Uprava KK Partizan je u nekoliko navrata govorila da prelazni rok nije završen i da se traži košarkaš na poziciji beka šutera...Pominjali su se Endrju Gaudlok, Meni Heris i Šon Kilpatrik, a još jedan igrač je bio dovođen u vezu sa crno-belima. U pitanju...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.