Trinkijeri: Zvezda je apsolutni favorit

Izvor: Mondo, 13.Feb.2019, 13:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Trinkijeri: Zvezda je apsolutni favorit

Trener Partizana kaže da ne razmišlja dalje od četvrtfinalne utakmice protiv Novog Pazara.

Ekipa Partizana, koja će od četvrtka u Nišu braniti trofej Kupa Srbije, nazvan po legendarnom Radivoju Koraću, nije favorit da ponovi prošlogodišnji uspeh, tvrdi njen trener Andrea Trinkijeri.

"Ako gledamo generalno, Crvena zvezda je apsolutni favorit. Dominiraju u ABA ligi, doveli su velika pojačanja", naveo je italijanski stručnjak, a prenosi zvanični >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << sajt crno-belih.

Što se tiče Partizana, koji je na jug zemlje otputovao sa mnogo samopouzdanja, nakon dobijenog derbija protiv Budućnosti, Trinkijeri kaže da je u fokusu samo četvrtfinale protiv Novog Pazara, zakazano za četvrtak od 19.30 časova.

"Gledamo prvu utakmicu i ništa više. Ja mislim o Novom Pazaru, protiv koga neće biti lako, jer nemamo toliko iskustva u igranju takvih utakmica. Ali, malo po malo, možda smo shvatili kako treba da igramo neke utakmice i polako idemo dalje".

Iz reči Trinkijerija provejava zadovoljstvo napretkom koji je ekipa pokazala, međutim, svi su svesni da još ima stvari koje mogu i moraju da budu bolje.

Aleks Renfro ukazao je na problem izgubljenih lopti, koji ima direktne veze i sa njim.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.