Trinkijeri pred Kup: Zvezda apsolutni favorit

Izvor: Sportske.net, 13.Feb.2019, 13:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Trinkijeri pred Kup: "Zvezda apsolutni favorit"

Strateg KK Partizan NIS Andrea Trinkijeri smatra da je Crvena zvezda mt:s apsolutni favorit za osvajanje trofeja na završnom turniru Kupa Radivoja Koraća.

Ekspedicija KK Partizan NIS zaputila se jutros u Niš na završni turnir Kupa Radivoja Koraća koji je na programu od 14. do 17. februara.

Prvu utakmicu na turniru Partizan igra u četvrtak od 19 časova i 30 minuta protiv OKK Novi Pazar.

"Iskustvo kaže 'mali korak', gledamo >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << prvu utakmicu i ništa više", kratko i jasno poručuje trener Andrea Trinkijeri.

Kada je o kompletnom završnom turniru reč strateg Partizana nema dilemu oko toga kome ide uloga favorita.

"Ako trebamo gledati generalno, Zvezda je apsolutni favorit. Dominiraju u ABA ligi, doveli su velika pojačanja", kaže Trinkijeri.

Crno-beli su pred završni turnir nacionalnog kupa rešili jedan od problema. Markus Pejdž je dobio srpski pasoš, ali time nisu prebrinute sve brige oko rostera jer Rade Zagorac i Aleksej Nikolić još imaju problema sa povredama.

"Ja mislim o Novom Pazaru i to neće biti lako, jer nemamo toliko iskustva u igranju takvih utakmica, ali malo po malo, snažno, možda smo shvatili kako treba da igramo neke utakmice i idemo polako dalje", zaključio je Trinkijeri.

Partizan će u slučaju plasmana u polufinale igrati protiv boljeg iz četvrtfinalnog okršaja između FMP-a i Svetog Đorđa iz Žitišta.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda,   Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Partizan

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Trinkijeri: Zvezda je apsolutni favorit

Izvor: MozzartSport.com, 13.Feb.2019

Trener Partizana Andrea Trinkijeri smatra da je Crvena zvezda apsolutni favorit za osvajanje Kupa Radivoja koraća i poručuje da će njegova ekipa ići korak po korak ka samoj završnici. Crvno-beli su jutros otputovali u Niš, a borbu za odbranu Žućkove levice započinju sutra u Čairu gde će im...

Nastavak na MozzartSport.com...

Od sutra u "Čairu" Kup Koraća, na otvaranju FMP i "senzacija" iz Žitišta

Izvor: JužneVesti.com, 13.Feb.2019

Uoči početka borbe za prvi nacionalni trofej u sezoni, po običaju su u centru pažnje Crvena zvezda i Partizan, ali čini se da je "večito rivalstvo" ovog puta malo bacila u senku topla priča o senzaciji preliminarne faze takmičenja - plasmanu trećeligaša Svetog Đorđa iz Žitišta na Kup Radivoja...

Nastavak na JužneVesti.com...

Kreće Kup Koraća: FMP - Sveti Đorđe, Partizan čeka Pazar

Izvor: RTS, 14.Feb.2019, 12:17

Utakmicama FMP - Sveti Đorđe i Partizan - Novi Pazar večeras počinje Kup Radivoja Koraća za košarkaše u Nišu. . Branioc trofeja Partizan igra drugi meč u terminu, od 19.30, protiv trećeplasiranog tima Košarkaške...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.