Izvor: MozzartSport.com, 05.Okt.2019, 00:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Trinkijeri: Igokea će odigrati fantastičan meč, moramo da budemo oprezni

Partizan počinje sezonu ABA lige u Laktašima. U utakmici 1. kola regionalnog šampionata, Partizan gostuje protv Igokee u Republici Srpskoj, a meč je na programu sutra, u subotu 5. oktobra od 18 časova.  Posle trijumfa u Superkupu ABA lige i premijerne pobede u Evrokupu, trener Partizana, Andrea Trinkijeri, pred sutrašnji meč poručio je pre svega...

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

Igokea dočekuje Partizan na startu ABA lige

Izvor: Nezavisne Novine, 05.Okt.2019

Košarkaši aleksandrovačke Igokee duelom s beogradskim Partizanom startuju u ABA ligi. Ističu da ih očekuje težak zadatak u subotu u Laktašima (18 časova), ali i iz redova osvajača Superkupa ABA lige kažu da oprezno prilaze utakmici.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.