Trinkijeri: FMP nema poraz i uvek je motivisan protiv nas

Izvor: RTS, 01.Nov.2019, 13:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Trinkijeri: FMP nema poraz i uvek je motivisan protiv nas

Trener košarkaša Partizana Andrea Trinkijeri rekao je da se nada da će njegov tim dobrom partijom naneti prvi poraz FMP-u u ABA ligi ove sezone.Utakmica 5. kola ABA lige između Partizana i FMP-a zakazana je za u subotu od 20 sati.
Partizan će dočati do sada neporaženi tim ABA >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << lige u hali "Aleksandar Nikolić" zbog zauzetosti Štark arene.

"Iza nas je dugačak put, zbog puno gostovanja, ispred još duži do našeg cilja. Dočekujemo FMP koji nema poraz u ABA ligi, igra u ritmu jedne utakmice nedeljno, dakle ima vremena za trening i oporavak. Uvek igra sa dodatnim motivom protiv nas, ali smo pred svojim navijačima i učinićemo sve da ih pametnom igrom obradujemo", istakao je Trinkijeri za klupski sajt.
Krilni centar crno-belih Stefan Birčević za FMP je rekao da ima veoma talentovanu ekipu.
"Otvorili su sezonu veoma dobro, dobili četiri utakmice, sigurno će biti jako motivisani i igraće sa dosta samopouzdanja. Sa druge strane, mi moramo da iskoristimo svoje prednosti i da ih uvedemo u ritam utakmice koji nama više odgovara. Biće to teška, ali verujem i zanimljiva utakmica u kojoj nam pobeda puno znači", zaključio je Birčević.
Utakmica 5. kola ABA lige između Partizana i FMP-a zakazana je za u subotu od 20 sati.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Derbi kola u Kostolcu za "Želju" šansa da prikaže konstantnost

Izvor: JužneVesti.com, 01.Nov.2019

Nakon trijumfa nad Partizanom, Železničaru je potrebno da pobedi i Rudar u Kostolcu, kako bi se učvrstio u vrhu tabele ARKUS lige i prikazao konstantnost, a ne, kako je rekao trener niških rukometaša Đorđe Teodorović, da slavlje u prošlom kolu bude privremeni bljesak. Utakmica se igra u subotu,...

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.