NEPORAŽENI FMP GOSTUJE PARTIZANU, JOVANOVIĆ JASAN: Da pokažemo talenat i uživamo u košarci

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Nov.2019, 01:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NEPORAŽENI FMP GOSTUJE PARTIZANU, JOVANOVIĆ JASAN: Da pokažemo talenat i uživamo u košarci

Utakmica se igra sutra od 20 časova.

Košarkaši FMP-a su uz Cedevitu Olimpiju jedini neporaženi tim u dosadašnjem delu ABA lige, ali ih u petom kolu Regionalne lige očekuje najteži ispit do sada.

Panteri sutra od 20 časova gostuju Partizanu u dvorani ''Aleksandar Nikolić'', a trener FMP-a Vladimir Jovanović svestan je šta očekuje njegovu ekipu.

 - Očekuje nas gostovanje ekipi koja se nalazi u dobroj formi, što pokazuju rezultati u Evrokupu. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Partizan ima kvalitetan tim, sa puno iskusnih i stranih igrača koji je sigurno pravljen za najviše domete. Kod kuće imaju podršku navijača i dodatnu energiju koju odlično koriste. Sa druge strane, sve navedeno bi trebalo da nam bude veliki motiv i izazov. Potrebno je da odigramo sa velikom energijom, da budemo čvrsti u svakom duelu da pokažemo svoj talenat i da uživamo u utakmici - rekao je Jovanović.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Adela Smajić, ćerka legende Partizana Admira Smajića
Pogledaj vesti o: Košarka

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.