Trinkijeri: Bili smo pametni i zaslužili smo pobedu

Izvor: Mondo, 16.Maj.2019, 21:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Trinkijeri: Bili smo pametni i zaslužili smo pobedu

Trener Partizana smatra da je njegova ekipa igrala dobro protiv večerašnjih rivala i da je na kraju zasluženo slavila.

Košarkaši Partizana upisali su šesti trijumf u Superligi Srbije. Crno-beli su na gostovanju pobedili Mega Bemaks sa 90:81 i tako se učvrstili na prvom mestu grupe B.

Trener košarkaša Partizana Andrea Trinkijeri rekao je da je njegova ekipa na današnjem meču protiv Mega Bemaksa imala "jako dobrih momenata" i da je zaslužila pobedu.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo <<
"Bila je stvar postaviti telo, biti pametan, igrati agresivnu odbranu protiv preuzimanja. Imali smo jako dobrih momenata, lopta je išla brzo i na jednu i na drugu stranu. Pogodili smo sve trojke i zaslužili smo solidnu pobedu", rekao je Trinkijeri.

Foto: MN Press

Trener Mege Dejan Milojević čestitao je Partizanu na pobedi i rekao da je njegova ekipa imala previše oscilacija, ali i "dobrih trenutaka".

"Kad smo bili u prilici da se rezultatski približimo, napravili bismo grešku i kao po pravilu bi Partizan to kaznio trojkom. Imali smo premalo raspoloženih igrača da bi se dobio tim koji ima kvalitet kao Partizan. Ipak, mi smo na veoma dobrom putu da ostvarimo naš cilj i plasiramo se u plej-of. Partizanu želim sreću u nastavku šampionata", kazao je Milojević.

Na konstataciju novinara da veliki broj bivših igrača Mege trenutno nosi dres Partizana, Milojević je rekao da mu je drago da je situacija takva jer govori o kvalitetu rada u Megi.

"Ako se ne varam, na podbacivanju lopte na početku utakmice samo Renfro nije bio Megin igrač. Očigledno je da mnogo dobrih igrača izlazi iz ovog kluba i ja sam srećan zbog toga", istakao je Milojević na kraju.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.