Novica preskočio Kecmana, evo ko mu stoji na putu ka vrhu večne liste!

Izvor: Sportske.net, 16.Maj.2019, 17:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novica preskočio Kecmana, evo ko mu stoji na putu ka vrhu večne liste!

Kapiten košarkaškog kluba Partizan NIS Novica Veličković probio se na drugo mesto večne liste po broju nastupa za crno-bele.

Košarkaši Partizana NIS danas gostuju ekipi Mege Bemax u okviru 6. kola grupne faze Super lige Srbije.

Kapiten crno-belih Novica Veličković našao se na parketu od prvog sekunda i tako zabeležio svoj 445. nastup u dresu Partizana.

Veličković je na taj način preskočio sadašnjeg tim menadžera crno-belih Dušana >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Kecmana (444) i probio se na drugo mesto večne liste igrača sa najvećim brojem nastupa za Partizan.

Ispred Novice Veličkovića ostaje "profesionalni dizač trofeja" Petar Božić koji je prvi sa 471 nastupom.

Kako sada stoje stvari, Veličković će ostati drugi do kraja tekuće sezone, ali će na prvo mesto izbiti ako odluči da i naredne sezone nastupa za Partizan.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Večna lista Partizana: Novica No.2

Izvor: MozzartSport.com, 16.Maj.2019

Istorijski trenutak za Partizan. Na gostovanju crno-belih Mega Bemaksu, Novica Veličkovć se po još jednom odnosu upisao u istorijske knjige. Kapiten Parnog valjka odigrao je 445. utakmicu za klub i izbio na drugo mesto klupske večne liste košarkaša sa najviše utakmica za prvi tim. Veličković...

Nastavak na MozzartSport.com...

SL - Partizan nosi šesti vezani trijumf iz "fabrike"

Izvor: Sportske.net, 16.Maj.2019

Šesta vezana pobeda košarkaša Partizana u domaćem šampionatu. Crno-beli i drugi put savladali Megu u Super ligi...Derbi susret 6. kola Super lige Srbije u Grupi B odigran je u hali "Mega Factory" gde su snage odmerile ekipe Mege Bemax i Partizana NIS...Crno-beli su dobili i četvrti međusobni duel...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.