Izvor: Piplmetar.rs, 20.Sep.2023, 01:30

Trener Studentskog centra najavio finale Superkupa protiv Partizana: „Mi ćemo i to da pokušamo da dobijemo“

Andrej Žakelj je pohvalio svoje momke na pristupu protiv Budućnosti

Foto: ABA liga – Youtube – Printscreen


Ekipa Studentskog centra napravila je iznenađenje u drugom polufinalu ABA Superkupa, pošto je u „Morači“ savladala Budućnost iz Podgorice – 63:69.
Trener Studenata, Andrej Žakelj istakao je pre svega da čestita svojim momcima na požrtvovanosti >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << koju su definitivno pokazali na meču.
– Ništa, mislim da moram da čestitam momcima na pristupu i sinoć i danas. To je pravi način na koji mi moramo da igramo, agresivno, brzo i da se borimo. To donosi rezultat kada u nekim segmentima imamo manjak kvaliteta. Karakter moji momci igraju. To je jedna utakmica. Mislim da smo početak odigrali na nivou koji smo dogovorili. Došle su i loše minute. Malo smo imali problema sa skokom u nekom momentu. Moram da budem zadovoljan. Još je to pripremni period. Samo tako treba da nastave i rezultati će doći.
Ističe da je zadovoljan skautingom stranih igrača, a večeras se posebno istakao Dokins sa čak 24 poena.
– Normalno, zbog toga mislim da svaka godina do sada kada sam tu, pogodili smo kod stranaca. Tako je i ove godine. Napravimo dobar skauting što se toga tiče, tako da sam zadovoljan što je odličan momak i dobar radnik. Vidimo njegov individualni kvalitet. Posle pripremnog perioda se malo odmorio, ima tu i svežine. Dug je put, i drugi treba da uđu u ritam.
Najavio je i finale sa Partizanom.
Pa ništa, da se ide jako, agresivno, hrabro, to je prva stvar. I normalno, kao sve utakmice, mi ćemo i to da pokušamo da dobijemo.
A dve pobede, kaže, ništa ne znače. Još je rano.
Ma da, vidite, jeste mlada ekipa još. Mislim da smo mlađi nego prošle sezone. To je neki „dril“, trening koji radimo svaki dan. Znaju momci kako da napadaju, ali ne ide sve uvek po planu. Ovi momci su svi timski igrači, nemamo nekih ekstremnih individualaca, zato imamo dobar protok lopte.
(Telegraf.rs)


Opširnije
Izvor: Telegraf.rs

Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na Piplmetar.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"Pokušaćemo da pobedimo Partizan"

Izvor: B92, 20.Sep.2023

Trener Studentskog centra Andrej Žakelj nema nameru da maše belom zastavicom pred meč sa Partizanom u finalu ABA Superkupa (21.00)..Dve ekipe će se boriti za prvi trofej u sezoni u reprizi četvrtfinala plej-ofa ABA lige prošle sezone..."Studenti" su već napravili iznenađenje i u polufinalu eliminisali...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.