Pokušaćemo da pobedimo Partizan

Izvor: B92, 20.Sep.2023, 09:55

"Pokušaćemo da pobedimo Partizan"

Trener Studentskog centra Andrej Žakelj nema nameru da maše belom zastavicom pred meč sa Partizanom u finalu ABA Superkupa (21.00)

Dve ekipe će se boriti za prvi trofej u sezoni u reprizi četvrtfinala plej-ofa ABA lige prošle sezone.

"Studenti" su već napravili iznenađenje i u polufinalu eliminisali Budućnost rezultatom 69:63.

"Moram momcima da čestitam na pristupu. Mislim da je to pravi način na koji mi moramo da igramo - agresivno, brzo i borbeno. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Mislim da to donosi rezultat kada u nekim segmentima možda imaš manje kvaliteta. Na početku smo igrali baš na nivou, kako smo se dogovorili. Dođu i loši minuti, u nekim momentima smo imali problema sa skokom, ali generalno moram da budem zadovoljan. Još je pripremni period, samo želim da momci ovako nastave da rade i treniraju. Sa takvim načinom će i rezultati doći", izjavio je Žakelj.

Zadovoljan je igračkim kadrom, naročito Obrijem Dokinsom.

"Otkad sam ja ovde, mislim da smo pogodili sa strancima. Svake godine napravimo dobar skauting. Zadovoljan sam jer je odličan momak i veliki radnik. Vidimo i njegove individualne kvalitete. Posle pripremnog perioda se odmorio, svež je. Dug je put i drugi moraju da pronađu ritam. Duga je sezona", dodao je Žakelj.

Na kraju je najavio i pohod na prvi trofej.

"Igraćemo jako, agresivno, hrabro. Kao i sve utakmice, tako ćemo i sada pokušati da pobedimo", zaključio je Žakelj.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.