Trener Mege vrlo oprezan pred duel sa Vojvodinom u Nišu

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Feb.2024, 13:23

Trener Mege vrlo oprezan pred duel sa Vojvodinom u Nišu

Marko Barać poštuje rivala iz Novog Sada.

Trener košarkaša Mege Marko Barać izjavio je da njegov tim očekuje težak zadatak u četvrtfinalu završnog turnira Kupa Radivoja Koraća.

Mega će u četvrtak od 17 sati u Nišu igrati protiv Vojvodine. Pobednik ovog duela sastaće se u petak u polufinalu Kupa sa boljim iz meča između Partizana i Hercegovca.

- Sa mnogo respekta prilazimo četvrtfinalnoj utakmici Kupa Radivoja Koraća. Očekuje nas vrlo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << težak zadatak, protiv ekipe u kojoj nosioci igre poseduju dosta iskustva. Napravili smo skauting i upoznali se sa načinom igre Vojvodine. Očekujem od svojih igrača da budu maksimalno motivisani i fokusirani na zadatke koji moraju da se ispune da bismo ispunili svoje ambicije - rekao je Barać.

Sastav Mege za Kup Radivoja Koraća: Uroš Plavšić, Lovro Gnjidić, Omerdžan Iljasolu, Stefan Miljenović, Nemanja Popović, Petar Kovačević, Mihailo Milutinović, Nikola Đurišić, Andrija Jelavić, Timotej Malovec, Iilija Milijašević, Filip Jović i Bogoljub Marković.

Prva dva četvrtfinala Kupa Radivoja Koraća biće odigrana u sredu, a sastaće se Borac - Čačak 94 i Crvena zvezda - FMP.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Barać pred start KRK: Očekuje nas težak zadatak

Izvor: B92, 14.Feb.2024

Trener košarkaša Mege Marko Barać rekao je danas da njegovu ekipu čeka težak zadatak protiv Vojvodine u četvrtfinalu Kupa Radivoja Koraća...da mora da bude motivisana i koncentrisana kako bi ispunila ciljeve..."Sa mnogo respekta prilazimo četvrtfinalnoj utakmici Kupa Radivoja Koraća. Očekuje...

Nastavak na B92...

DIREKTNA PORUKA IGRAČIMA: Oglasio se Željko Obradović pred početak Kupa

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Feb.2024

Kreće borba za prvi trofej...Trener košarkaša Partizana Željko Obradović izjavio je pred meč sa ekipom Hercegovca iz Gajdobre, da je najvažnije da njegova ekipa poštuje prvo sebe i posle toga protivnika...Crno-beli u četvrtak od 20 časova igraju sa ekipom Hercergovca u meču četvrtfinala Kupa...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.