Barać pred start KRK: Očekuje nas težak zadatak

Izvor: B92, 14.Feb.2024, 13:56

Barać pred start KRK: Očekuje nas težak zadatak

Trener košarkaša Mege Marko Barać rekao je danas da njegovu ekipu čeka težak zadatak protiv Vojvodine u četvrtfinalu Kupa Radivoja Koraća.

da mora da bude motivisana i koncentrisana kako bi ispunila ciljeve.

"Sa mnogo respekta prilazimo četvrtfinalnoj utakmici Kupa Radivoja Koraća. Očekuje nas vrlo težak zadatak, protiv ekipe u kojoj nosioci igre poseduju dosta iskustva. Napravili smo skauting i upoznali se sa načinom igre Vojvodine. Očekujem od svojih >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << igrača da budu maksimalno motivisani i fokusirani na zadatke koji moraju da se ispune da bismo ispunili svoje ambicije", rekao je Barać.

Utakmica između Mege i Vojvodine igra se u četvrtak od 17.00, a pobednika u polufinalu očekuje bolji iz duela Partizana i Hercegovca.

Košarkaš Mege Uroš Plavšić, koji je jedan od nosioca igre u ABA ligi ove sezone, rekao je da ekipa mora da bude spremna na agresivnu i borbenu igru Vojvodine.

"Sa uzbuđenjem dočekujemo Kup, drugačiji vid takmičenja i mnogo utakmica u samo nekoliko dana. Vojvodina je veoma kvalitetna i fizički spremna ekipa. Moramo biti spremni da odgovorimo na njihovu agresivnost i borbenost. Priprema je veoma bitna i daćemo sve od sebe da izađemo kao pobednici iz tog duela", izjavio je Megin centar.

Mega je 2016. u Nišu osvojila Kup Radivoja Koraća, što je njen jedini trofej u takmičenju.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.