Trener BSK-a: Šta da se radi, lopta nije mogla ni da odskoči na delu terena

Izvor: Blic, 26.Feb.2013, 14:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Trener BSK-a: Šta da se radi, lopta nije mogla ni da odskoči na delu terena

Trener fudbalera BSK-a Nebojša Milošević rekao je da je razočaran odlaganjem utakmice protiv Partizana, ali da je u pitanju viša sila i da nije bilo uslova da se meč odigra.

"Treniramo i radimo da bismo igrali utakmice. Nažalost ovo je viša sila, sudija i delegat su tako odlučili, jer objektivno nisu postojali uslovi, lopta nije mogla da odskače ni na jednom delu terena", rekao je Milošević za agenciju Beta.

Utakmica BSK-Partizan 16. kola Super lige >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Srbije, koja je trebalo da počne danas u 13.00, odložena je zbog natopljenog terena i blata na stadionu u Borči.

Milošević je rekao da je klub učinio sve prethodnih dana kako bi teren bio spreman.

"Klub je učinio sve da osposobi teren, čuvali smo ga danima, čak nismo ni trenirali na njimu prethodnih dana već na pomoćnom, ali noćašnja kiša je to sve prouzrokovala. To nam pravi dodatni problem u daljoj organizaciji", rekao je Milošević.

On je kazao da njegov tim sada mora da se prilagodi novoj situaciji.

"Pripremali smo se za ovu utakmicu, svi igrači su bili, zdravi, sposobni i diktirali formu, tako da postoji razočarenje zbog svega toga, ali moraćemo da se prilagodimo novoj situaciji", rekao je trener BSK-a.

Utakmica BSK-Partizan trebalo bi da se igra u sredu, 6. feburara.

Povezane vesti: Meč BSK - Partizan odložen zbog natopljenog terena Vermezović: Ne bežimo od uloge favorita u Borči Sudija meča Partizan - Vojvodina član grupe "Grobari Čokot" na Fejsbuku Iz minuta u minut: BSK - Crvena zvezda 1:4, Partizan - Jagodina 4:0 Partizan protiv Slobode sa novim semaforom, Zvezda u Ivanjici nastavlja poteru

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Trener BSK-a: Viša sila, lopta nije mogla da odskače

Izvor: Sportski Žurnal, 26.Feb.2013

Trener BSK-a Nebojša Milošević kazao je da je razočaran odlaganjem današnje utakmice protiv Partizana, ali da je u pitanju viša sila i da nije bilo uslova da se meč odigra.. (FOTO: screenshot). – Treniramo i radimo da bismo igrali utakmice. Nažalost ovo je viša sila, sudija i delegat su tako...

Nastavak na Sportski Žurnal...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.