Trener BSK-a: Viša sila, lopta nije mogla da odskače

Izvor: Sportski Žurnal, 26.Feb.2013, 14:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Trener BSK-a: Viša sila, lopta nije mogla da odskače

Trener BSK-a Nebojša Milošević kazao je da je razočaran odlaganjem današnje utakmice protiv Partizana, ali da je u pitanju viša sila i da nije bilo uslova da se meč odigra.
(FOTO: screenshot)
– Treniramo i radimo da bismo igrali utakmice. Nažalost ovo je viša sila, sudija i delegat su tako odlučili, jer objektivno nisu postojali uslovi, lopta nije mogla da odskače ni na jednom delu terena – kazao je Milošević.
Utakmica BSK-Partizan 16. kola Super lige Srbije, koja je trebalo da počne danas u 13.00, odložena je zbog natopljenog terena i blata na stadionu u Borči.
Milošević je rekao da je klub učinio sve prethodnih dana kako bi teren bio spreman.
– Klub učinio sve da osposobi teren, čuvali smo ga danima, čak nismo ni trenirali na njimu prethodnih dana već na pomoćnom, ali noćašnja kiša je to sve prouzrokovala. To nam pravi dodatni problem u daljoj organizaciji – rekao je Milošević.
On je kazao da njegov tim sada mora da se prilagodi novoj situaciji.
– Pripremali smo se za ovu utakmicu, svi igrači su bili, zdravi, sposobni i diktirali formu, tako da postoji razočarenje zbog svega toga, ali moraćemo da se prilagodimo novoj situaciji – kazao je trener BSK-a.
Utakmica BSK-Partizan trebalo bi da se igra u sredu, 6. marta.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Povezane vesti

Trener BSK-a: "Viša sila, šta da se radi"

Izvor: Sportske.net, 26.Feb.2013

Trener fudbalera BSK-a Nebojša Milošević kazao je da je razočaran odlaganjem današnje utakmice protiv Partizana, ali da je u pitanju viša sila i da nije bilo uslova da se meč odigra.

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.