Treći put smo pobedili Partizan – ko može da se pohvali s tim?

Izvor: B92, 30.Avg.2020, 21:19

"Treći put smo pobedili Partizan – ko može da se pohvali s tim?"

Nenad Lalatović, trener Vojvodine, ponosan je na svoje momke koji su treći put zaredom pobedili Partizan.

"Zaslužena pobeda moje Vojvodine, Partizanu čestitam na odličnoj igri, pokazali su da imaju izvanredne igrače, a mi smo imali više sreće i pobedili", rekao je Lalatović za TV Arena sport i dodao:

"Moram da istaknem izmene koje sam napravio, a preokrenule su rezultat. Mladenović je >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << dao gol, Stojković je postigao gol, a Vukić je namestio".

Šef stručnog štaba Vojvodine ističe da na poluvremenu nije želeo da paniči.

"Na poluvremenu sam bio smiren i nisam hteo da dižem tenziju, da ne bi imali pritisak. Nema razloga za pritisak, igraju protiv Partizana koji je možda jedan od najplaćenijih timova u ligi. Oni imaju budžet da prave razliku u srpskom fudbalu, mi taj budžet nemamo, ali eto treći put zaredom smo pobedili Partizan. Ne znam da li neko može da se pohvali s tim u Superligi".

Pročitajte još:

* Ludnica na Karođorđu – Vojvodina u poslednjim minutima do preokreta protiv Partizana!

* Miloševiću pukao film, gađao sudiju flašicom pa isključen VIDEO

* Kolaps Partizana u Novom Sadu VIDEO

* Sevali laktovi, Milošević "poludeo" – Suma isključen u Novom Sadu

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Lalatović: Treći put zaredom smo ih dobili; Ćurčić: Ozbiljan psihološki pad

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 30.Avg.2020

Trener Vojvodine Nenad Lalatović rekao je da je njegov tim večeras zasluženo pobedio Partizan...Novosađani su posle preokreta u samom finišu burnog meča pobedili crno-bele sa 3:2, treći put za redom..."Zaslužena pobeda moje Vojvodine, Partizanu čestitam na odličnoj igri, pokazali su da imaju...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.