Tražio mi je novac da igram: Francuski fudbaler teško optužio poznatog srpskog trenera

Izvor: Telegraf.rs, 28.Sep.2016, 17:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tražio mi je novac da igram: Francuski fudbaler teško optužio poznatog srpskog trenera

Bivši trener Partizana i brojnih drugih klubova Miodrag Ješić sasvim neočekivano se našao u priči francuskih medija zahvaljujući Fabijenu Budarenu, fudbaleru kojeg je trenirao u Liteksu.

Profesionalni putevi ukrstili su im se 2008. godine, kada je Ješić postao trener tog bugarskog kluba.

Od tog trenutka, prisetio se Francuz, doživeo je niz, malo je reći neprijatnosti kod srpskog trenera.

- U >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << Liteksu sam proveo osam meseci i bilo je to lepo iskustvo, sve do dolaska Srbina Miodraga Ješića - kžae Budaren i otkriva da je jedini uslov da igra kod Ješića bio - novac!

- Tražio mi je pare da bih igrao. Tražio mi je jednom, potom i drugi put, zatim i treći. Kada mi je bilo "prekipelo", na jednom treningu sam pretrčao teren i udario ga. Sve se to dešavalo tokom priprema u Dubaiju. Ostao sam posle toga još dva meseca u klubu, a zatim sam pozajmljen rumunskom Klužu - izneo je teške optužbe Budaren na račun srpskog trenera, prenose francuski mediji, koji su se dotakli priče o Bugarskoj povodom meča Lige šampiona Ludogorec - Pari Sen Žermen, pa su od Budarena iz prve ruke želeli da se informišu o kvalitetu tamošnje lige.

Foto: MNPress

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Povezane vesti

SKANDAL SRPSKOG STRUČNJAKA: Bivši trener Partizana tražio igračima novac da bi igrali!

Izvor: HotSport.rs, 28.Sep.2016

Posle informacije da je Sem Alardajs tražio novac u posredovanju transfera igrača, danas je isplivao novi fudbalski skandal.. Pre meča Ludogorec – PSŽ zanimljivu informaciju medijima dao je Fabijan Budaren, francuski fudbaler koji je nekada igrao u Bugarskoj.. On se dotakao Miodraga Ješića,...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.