Transfer bomba: Partizan vraća Klea, Škuletić na pragu Lila

Izvor: Blic, 22.Dec.2014, 13:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Transfer "bomba": Partizan vraća Klea, Škuletić na pragu Lila

Fudbaler Partizana Petar Škuletić u ponedeljak uveče potpisaće za Lil, dok će uprava crno-belih njegov odlazak nadomestiti dovođenjem Kleversona Kordove Klea, koji je za klub iz Humske igrao dve godine, u koji je došao iz Crvene zvezde, piše "Sport".

Pored najefikasnijeg strelca našeg prvenstva, još jedan igrač napušta ekipu Marka Nikolića, a reč je o Danku Lazoviću koji je na korak od potpisivanja >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << ugovora sa ekipom iz Emirata.

Problem koji bi mogao da predstavlja upravi crno-belih jeste plata koju Kleo ima u ovom momentu. Pre dve godine, on je bio na pragu povratka u Humsku, međutim, tada je sportski direktor Partizana Albert Nađ izjavio da nije vreme za povratak i da je dovoljno dao za klub.

Svoju karijeru je započeo u Olivijas Moskavideu iz kojeg je prešao u Atletik Paranense, odakle je usledio dolazak u Beograd, ali prvo u Crvenu zvezdu gde nije dobijao šansu. Posle prelaska u redove najvećeg rivala za kratko vreme postao je idol navijača i za dve godine na 67 utakmica postigao 42 gola.

Kleo se prošlog leta vratio u Atletiko Paranense, za koji je na 20 mečeva devet puta tresao mrežu protivnika.

Pored njega, lider na tabeli Jelen Superlige razmišlja o dovođenju napadača Zete, Petru Orlandiću kao i o igraču Mladosti Patriku Frajdeju.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.