Kleo prvi pik Partizana ove zime

Izvor: B92, 22.Dec.2014, 09:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kleo prvi pik Partizana ove zime

Brazilski fudbaler Gabrijel Kleverson Kordova Kleo mogao bi da se ove zime vrati u redove Partizana, prenosi „Sport“.

Prema izvorima tog lista, odlazak Petra Škuletića u Lil je izvesna stvar, dok Danko Lazović ima ponudu iz Dubaija, pa su se ’crno-beli’ našli u situaciju da moraju da pronađu adekvatnog napadača.

Izbor je pao na Klea, koji je želja trenera Marka Nikolića, ali klub treba tek da započne pregovore sa napadačem Atletiko Paranensea.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />
Kako prenosi „Sport“, Partizan se više puta do sada našao u sličnoj situaciji, što se odnosi na odlaske Škuletića i Lazovića, i tada je rešenje bilo vraćanje fudbalera koji su već igrali u crno-belom dresu.

Kleo je više puta istakao da bi se uvek vratio u Partizan, ali iz redova ’crno-belih’ tek treba da se naprave konkretni potezi. Međutim, zbog predstojećih izbora u Humskoj, pitanje je kada će nešto po tom pitanju moći da se uradi. Dobra vest za Partizan je da je Brazilac rekao da je potrebno samo da ga neko pozove, a loša da je Kleo bio jedan od najplaćenijih fudbalera ’crno-belih’ od 2009. do 2011. godine, kada je igrao za taj klub.
Pogledaj vesti o: Kleo

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kleo prvi pik Partizana ove zime

Izvor: BanjalukaLive.com, 22.Dec.2014

Brazilski fudbaler Gabrijel Kleverson Kordova Kleo mogao bi da se ove zime vrati u redove Partizana, prenosi „Sport". Prema izvorima tog lista, odlazak Petra Škuletića u Lil je izvjesna stvar, dok Danko Lazović ima ponudu iz Dubaija, pa su se 'crno-bijeli' našli u situaciju da moraju da pronađu...

Nastavak na BanjalukaLive.com...

Transfer "bomba": Partizan vraća Klea, Škuletić na pragu Lila

Izvor: Blic, 22.Dec.2014

Fudbaler Partizana Petar Škuletić u ponedeljak uveče potpisaće za Lil, dok će uprava crno-belih njegov odlazak nadomestiti dovođenjem Kleversona Kordove Klea, koji je za klub iz Humske igrao dve godine, u koji je došao iz Crvene zvezde, piše "Sport"...Pored najefikasnijeg strelca našeg prvenstva,...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.