Tošić u Partizanu!

Izvor: MozzartSport.com, 25.Avg.2017, 22:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tošić u Partizanu!

Iskusni ofanzivni vezista stavlja paraf na dvogodišnji ugovor

Partizan je dobio izuzetno vredno pojačanje za Ligu Evrope! Dugogodišnji prvotimac CSKA iz Moskve Zoran Tošić potpisaće dvogodišnji ugovor sa srpskim šampionom, čiji bi dres mogao da zaduži već u subotu.

Brzonogi ofanzivni vezista nosio je dres Parnog valjka od avgusta 2007. do januara 2009. godine, kada je sarađivao >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << upravo sa Miroslavom Đukićem, koji ga je lansirao u fudalsku orbitu nakon dolaska iz Banata. U Humsku se vraća kao slobodan igrač, s obzirom da je na kraju prošle sezone raskinuo ugovor sa Armejcima.

Tošić se ovog leta povezivao sa velikim brojem klubova, među kojima su Galatasaraj, Trabzon i Hamburger, ali se na kraju ipak odlučio za Partizan, sa kojim će pokušati da ostvari značajan rezultat u Evropi, ali i da obrani šampionsku titulu.

Piše: Aleksandar Joksić

(FOTO: Star Sport)
Pogledaj vesti o: Partizan,   Parni Valjak u Beogradu

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

Iliev najavio "bombu" i to je to: Tošić opet crno-beli

Izvor: Vesti-online.com, 26.Avg.2017, 00:09

Najavljivao je sportski direktor Partizana Ivica Iliev, posle fantastične pobede nad Videotonon u Felčutu, da sprema "bombu" za Ligu Evrope. I čini se da je ona "eksplodirala" u Humskoj...Kako piše portal mozzartsport.com Zoran Tošić potpisaće dvogodišnji ugovor sa srpskim šampionom, čiji bi...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.