Tošić: Žao nam je! – MaxBet Sport

Izvor: 011vodič.com, 19.Sep.2019, 23:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tošić: Žao nam je! – MaxBet Sport

Zoran Tošić nije krio razočarenje remijem sa AZ Alkmarom (2:2). Više se očekivalo od popularnog Bambija na ovom meču.
Kvota u kladionici MaxBet na pobedu Partizana u 161. večitom derbiju je 2.70. Ista je i za trijumf Crvene zvezde. Meč se igra u nedelju u 18 časova u Humsku.
Imao je i solidan pokušaj sa ivice kaznenog prostora kada je protivnički igrač dovio crveni karton. Ipak, >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << lopta je pogodila živi zid, a od Tošića više ništa nismo videli.
Nažalost nismo uspeli da održimo prednost. Preuzeli smo kontrolu posle crvenog kartona, do tad smo bili u podređenom položaju. Posle isključenja njihovog igrača sve smo kontrolisali. Imali smo mnogo šansi. Ovo je ozbiljno takmičenje gde šanse moraju da se realizuju, ako se već očekuje povoljan rezultat. Pobedom bismo uhvatili ozbiljan zalet, ali nažalost odigrali smo samo 2:2. NJihovo brzo izjednačenje posle našeg vođstva 2:1 nas je preseklo. Ima još mnogo da se igra. Sigurno da nam je žao, jer bi nas tri boda pogurala – rekao je Tošić.

The post Tošić: Žao nam je! – MaxBet Sport appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.
Pogledaj vesti o: Partizan,   Zvezda - Partizan,   Crvena Zvezda

Nastavak na 011vodič.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.