Tošić: Evropa ne prašta promašaje; Ostojić: Primili smo dva gola iz tri šanse

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 20.Sep.2019, 00:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tošić: Evropa ne prašta promašaje; Ostojić: Primili smo dva gola iz tri šanse

Zoran Tošić nije zadovoljan osvojenim bodom protiv AZ Alkmara, svestan da je Partizan propustio pregršt prilika za pobedu.

Partizan i AZ su odigrali 1:1 u prvom kolu Lige Evrope.

"AZ je počeo odlično, bili smo u podređenom položaju do tog crvenog kartona. Nakon toga smo kontrolisali utakmicu i stvorili jako, jako mnogo lepih šansi. Na >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << žalost, brzo su izjednačili nakon našeg drugog gola, a ovo je ozbiljno takmičenje gde svaka šansa mora da se pretvori u gol", rekao je Tošić.

"Očekivali smo, pogotovo posle crvenog kartona, da utakmica ide u našem smeru i ide kako treba, morali smo da pobedimo da bi uhvatili zalet i pobedom bi zauzeli prvo mesto. Ali, ima još dosta da se igra", rekao je Tošić.

Defanzivac Partizana Bojan Ostojić bio je razočaran remijem.

"Celom timu je teško što smo ispustili pobedu. Propustili smo ovoliko šansi koje smo imali. Primili smo dva gola iz tri njihove prilike. Tokom cele utakmice smo bili kvalitetniji i bolji. Moramo da se pogledamo u svlačionici i da vidimo šta nije u redu, da od ovoliko šansi postignemo malo golova", rekao je Ostojić za RTS.

Štoper crno-belih nije dobro reagovao ni kod jednog od golova Holanđana, pa žali za ispuštenim bodovima.

"Možemo da budemo zadovoljni da ulazimo u šanse protiv dobre i disciplinovane ekipe, ali da žalimo za pobedom jer smo imali sve u svojim nogama", dodao je Ostojić i naveo da su oba gola primljena na isti način.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.