Torino bi još jednog igrača Partizana!? I to kakvog!

Izvor: Sportske.net, 24.Sep.2016, 10:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Torino bi još jednog igrača Partizana!? I to kakvog!

Klub iz Humske je letos već poslovao sa Italijanima, da li ćemo već na zimu vidseti i nastavak te saradnje?

Uz transfer Darka Brašanca u španski Betis, najviše pažnje kada su u pitanju letošnji odlasci iz Partizana privukao je i transfer mladog veziste Saše Lukića u Torino.

Partizan je od Lukićevog transfera zaradio blizu milion i po evra, a prema najnovijim informacijama, uskoro bi moglo da dođe do realizacije još jednog posla crno-belih >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << sa italijanskim klubom, s obzirom da su u Torinu ''bacili oko'' i na najboljeg igrača Partizana iz prethodne polusezone Nemanju Mihajlovića!

Tu informaciju je za današnji ''Žurnal'' potvrdio i Miroslav Tanjga, nekadašnji defanzivac Vojvodine i Crvene zvezde, a danas skaut Torina.

''Nemanja Mihajlović je zanimljiv igrač. Toliko zasad...'', zagonetan je Tanjga.

On ipak naglašava da u Torinu veću pažnju posvećuju angažovanju iskusnijih igrača.

''Torino nije Milan, ne može da istrpi desetoricu mladih igrača. Jednog, dvojicu može, da se kale u Primaveri. Meta su nam već profilisan igrači, shodno klupskim ambicijama'', objasnio je Tanjga.

Problem je, međutim, što je Mihajlović ove sezone i dalje daleko od igara koje je prikazivao tokom proleća, pa ukoliko uskoro ne popravi formu, pitanje je koliko će ovo početno interesovanje iz Torina potrajati...
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.