Izvor: HotSport.rs, 24.Sep.2016, 12:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZAPAO IM ZA OKO: Partizanov biser “zanimljiv” Torinu

Posle prelaska Saše Lukića u Torino, taj klub je zainteresovano za još jednog mladog igrača Partizana.

Njegov agent je potvrdio za Žurnal samo sledeće:
VESTI IZ BELGIJE: U jednom danu Zvezda i Partizan ostaju bez važnih igrača?
– Nemanja Mihajlović je zanimljiv igrač. Toliko za sada, Miroslav Tanjga, nekadašnji defanzivac Vojvodine i Crvene zvezde, a danas skaut Torina.
Za >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << Mihajlovića je zainteresovan i Anderleht, pa je pitanje da li će i koliko Partizan oklevati da pusti jednog od svojih najboljih igrača.
 
 
On ipak naglašava da u Torinu veću pažnju posvećuju angažovanju iskusnijih igrača.
– Torino nije Milan, ne može da istrpi desetoricu mladih igrača. Jednog, dvojicu može, da se kale u Primaveri. Meta su nam već profilisan igrači, shodno klupskim ambicijama, objasnio je Tanjga.
The post ZAPAO IM ZA OKO: Partizanov biser “zanimljiv” Torinu appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Crvena Zvezda

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.