Tomislav Karadžić izrazio sumnju u regularnost Zvezdinih saopštenja

Izvor: Njuz.net, 25.Nov.2013, 16:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tomislav Karadžić izrazio sumnju u regularnost Zvezdinih saopštenja

Napomena: Ova vest je šaljive prirode


Karadžić uveren da je Zvezdino saopštenje neregularno



BEOGRAD, 25. novembar 2013, (Njuz) – Nakon saopštenja koje je Zvezda izdala posle spornih sudijskih odluka na meču Voždovca i Partizana u kojem se navodi da je „domaća liga lakrdija što je potvrdila sudijska krađa na toj utakmici”, i u kom se predsednik FSS poziva da napusti funkciju oglasio se i Tomislav Karadžić koji je izrazio sumnju u regularnost saopštenja kluba iz Ljutice Bogdana.
Karadžić je u izjavi za Njuz istakao da je niz sumnjivih optužbi koje su crveno–beli izrekli na na njegov račun opravdano doveo u sumnju njegovu regularnost.
- Saopštenja su sastavni deo fudbalske igre, ali ne znam da li ovo što je napisala Zvezda uopšte može da se nazove saopštenjem. Od prve rečenice Zvezda je i meni i savezu jasno stavila do znanja da nemamo šta da tražimo. Iznenađen sam i izjavom predsednika FK Crvena zvezda Dragana Džajića, jer sam verovao da on, za razliku od mnogih, ne zna šta je saopštenje – rekao je Karadžić.
- Ovakvo saopštenje ne vodi ničemu i kada se pojavi u javnosti postavlja se pitanje čemu sve to i da li u Srbiji ima smisla uopšte ima smisla baviti se njihovim pisanjem. Mislim da je cela Srbija mogla da vidi koliko sam ja oštećen ovakvim istupom Zvezde, a samim tim i svi ostali koji imaju ambicije da stanje u fudbalu ostane ovakvo kakvo trenutno jeste – izjavio je predsednik FSS-a.
Karadžić je rezignirano dodao da je saopštenje crveno–belih sramno i da se se posle svega pita da li se u ovoj zemlji prave sudijske greške samo da bi Zvezda pisala saopštenja.
Soko Sokolović

Nastavak na Njuz.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Njuz.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Njuz.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.