Todorić: Gordon na probi

Izvor: MozzartSport.com, 13.Jan.2017, 10:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Todorić: Gordon na probi

Partizan još nije potpisao ugovor sa američkim bekom, već želi da vidi u kakvom se stanju nalazi košarkaš koji nije igrao takmičarski meč od proleća 2015.

Čekali su navijači Partizana pojačanje u redovima košarkaškog kluba i činilo je da su ga dočekali. Kao bomba odjeknula je vest da je nekadašnji košarkaš moskovskog CSKA Džamont Gordon dogovorio dolazak u redove crno-belih.

Ipak, >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << sportski direktor Partizana Dragan Todorić, stao je na loptu, uz objašnjenje da posao još uvek nije finalizovan i razjašnjenje kako bi do njega moglo da dođe.

“Ništa nije još dogovoreno, u kontaktu smo sa njim. Gordon je dugo bio povređen, tako da je realnija varijanta da dođe na probu da bi mogli da vidimo u kakvom je stanju, nikakav ugovor još nije potpisao", rekao je Todorić za MOZZART Sport.

Gordon je poslednju takmičarsku utakmicu odigrao u aprilu 2015. godine u dresu turskog Tofaša. Pre toga je doživeo povredu prednjih ukrštenih ligamenata kolena.

Gordon je, kako stvari stoje, izgleda samo jedna od opcija o kojoj razmišlja Partizan. Američki bek bi trebalo za vikend da stigne u Beograd i radi nekoliko dana sa ekipom, pre nego što konačnu reč da trener Aleksandar Džikić.

Pomenuti Amerikanac već ima iskustvo igranja u Jadranskoj ligi, pošto je u sezoni 2009/10 bio član zagrebačke Cibone.

(FOTO: MN Press)
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.