To se ne pamti: Nikad gori Partizan pao u Gornjem Milanovcu! Metalac prvi put uzeo meru crno-belima (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 01.Nov.2015, 18:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

To se ne pamti: Nikad gori Partizan pao u Gornjem Milanovcu! Metalac prvi put uzeo meru crno-belima (VIDEO)

Povratnik u Superligu slavio protiv šampiona 1:0, Miloš Ostojić skrivio penal i zaradio crveni karton

Nikad gori! Počeo je i drugi krug Superlige, a Parni valjak i dalje stoji. Ne mrda. Ne može nikud. Kad je tako rivali pored njega prolaze bez problema. Ukopanost Partizanovih fudbalera, koji nezainteresovano izgledaju od početka prvenstva, u 16. kolu je iskoristio Metalac da slavi premijernu, istorijsku, pobedu u međusobnim susretima sa crno-belima (1:0), koji u >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << ovom trenutku imaju najveći zaostatak u istoriji za liderom prvenstva!

Tri boda Milanovčanima je doslovce poklonio Miloš Ostojić. Neoprezni štoper gostiju apsolutni je tragičar prvog gostovanja ekipe iz Humske 1 u gradu pod Rudnikom, tokom 15-minutnog pomračenja svesti omogućio je domaćinu da stekne prednost, a zatim i da do kraja meča uživa u činjenici da ima igrača više na terenu. Ostojić je najpre u 16. minutu skrivio jedanaesterac prekršajem nad Dejanom Đenićem, koji je u pogodak pretvorio Nemanja Milovanović, da bi u 30. rukama na centru igrališta zaostavio Đenića, a sudija Dejan Dimitrijević iz Loznice ga, na sugestiju pomoćnika, opravdano poslao u svlačionicu.



Ostojić jeste najveći, ali ne i jedini krivac za već peti poraz aktuelnog šampiona koji posle 16 kola zaostaje čak 19 koraka za Crvenom zvezdom. Njegove kolege iz odbrane bile su trome i preplašene, pa Ljubinku Druloviću nije vredelo ni što je na poziciju štopera vratio Gregora Balažica, a među stative poslao Filipa Kljajića, jer je Metalac bio daleko opasnji riva. Tim Nenada Vanića, posebno u prvom delu odneo je prevlast na sredini terena i sprečavao goste da izgrade iole ozbiljnu akciju, a kamoli da u prvih 45 minuta šutne u okvir gola Nemanje Belića.



Metalac je sa igračem više lako kontrolišsao dešavanja na terenu i manje-više lako izlazio na kraj sa bezidejnim Partizanom, kome ni delimično ubrzanje u drugom delu nije pomoglo da izbegne poraz. Najveću šansu u tom delu igre za klub iz Humske 1 propustio je Ivan Šaponjić, u 63. minutu istrčao je kontru na pad Abubakara Oumarua, ali je u situaciji „jedan na jedan“ dao sebi prejak for i omogućio golmanu Metalca da interveniše.



Tri minuta kasnije Alen Stevanović je uspeo da prevari Belića, ali je njegov šut završio na stativi i to je od Partizana bilo sve vredno pomena. Iako su u finišu, utisak je, oštećeni za jedanaestrac - lopta u ruku pogodila jednog fudbalera Metalca posle slobodnog udarca Babovića - i crveni karton, jer je Simov na očigled svih igrao rukom na centru igrališta.

Još su crno-beli dobro prošli i Gornjem Milanovcu, pošto su Luka Merdović i Dejan Đenić lako koristili činjenicu da imaju brojčanu prednost na terenu, opasno pretili Filipu Kljajiću, u 78. minutu preko najboljeg aktera meča - Đenića - imali šansu da overe pobedu, ali i ovih 1:0 će se pamtiti, jer je iz desetog pokušaja Metalac prvi put uspeo da uzme meru Partizanu.

-----------------------------------------------------------

SUPERLIGA SRBIJE - 16. KOLO

METALAC - PARTIZAN 1:0 (1:0)

/Mladenović 17 penal/


Gornji Milanovac

Stadion Metalca

Gledalaca: 2.000

Sudija: Dejan Dimitrijević (Loznica)

Žuti kartoni: Brkić, Simov, Stojković (Metalac), Ostojić, Balažic, Grbić (Partizan)

Crveni karton: Miloš Ostojić (Partizan) u 30. minutu.

Metalac (4-1-4-1): Belić - Nikodijević, Simić, Otašević, Rnić - Panić - Dimitrijević, Brkić (od 72. Stojković), Mladenović, Merdović (od 70. Luković) - Đenić (od 90+2. Dopuđ).

Partizan (4-2-3-1): Kljajić - Vulićević, Balažic, Ostojić, Subić - Jevtović, Petrović (od 37. Ćirković) - Stevanović, Babović, Oumaru (od 67. Grbić) - Šaponjić (od 73. Božinov).

Pratite MOZZART i na Vajberu!

(FOTO: Star sport)
Pogledaj vesti o: Partizan,   Parni Valjak u Beogradu

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

Popust dobro poznatog sudije Dimitrijevića rukometnom klubu Metalac (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 01.Nov.2015

Šut Stefana Babovića doduše išao u telo igrača. Aleksandar Simov smečovao loptu u odbojkaškom stilu..Crno-belima neće moći da posluži kao alibi, jer za lošu igru Partizana u Gornjem Milanovcu opravdanje ne postoji, ali da je sudija Dejan Dimitrijević tokom susreta 16. kola Superlige doneo...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.